Leidinggedeelte

Blokhut informatie

Onze blokhut staat aan een rustige straat in een bosrijke omgeving omringt door grasvelden en bossen. De blokhut is prima met de auto te bereiken.

Het adres van de blokhut is kerberg 3 5512 AD Vessem.

Opslagruimtes op zowel begane grond en de eerste verdieping zijn in gebruik door de verhuurder en niet toegankelijk voor de huurder. Alle andere ruimtes zijn wel te gebruiken door de huurder.

i.v.m. brandveiligheid is alleen de grote zaal op de begane grond en de grote zaal op de eerste verdieping geschikt als slaapverblijf. Het is verboden om te overnachten in alle andere ruimten.

De gehele blokhut is voorzien van verlichting, elektra en centrale verwarming. Ook is in en om de blokhut een draadloze internet verbinding (Wifi) beschikbaar.

Begane grond

Op de begane grond is vanuit de hal de sanitaire ruimte toegankelijk. Daar zijn 2 toiletten, een wastafel met 4 kranen, een douche en urinoir.

Verder is er op de begane grond de grote (gym)zaal (ongeveer 100 m2). Deze zaal mag als slaapverblijf gebruikt worden.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping is de keuken met daarin een grote koelkast, combi oven/magnetron, 4 pits gasfornuis wasbak met meng kraan, koffiezetter, waterkoker

Vanuit de keuken kan het staflokaal (ongeveer 25m2) bereikt worden. Deze ruimte mag niet gebruikt worden als slaapverblijf omdat er geen directe vluchtroute is.

Verder is er op de eerste verdieping een grote zaal (ongeveer 65 m2). In deze zaal staan tafels en stoelen. Het is toegestaan om deze zaal te gebruiken als slaapverblijf (vluchtroute via brandtrap).

Buiten

De blokhut staat op een prachtig terrein aan een rustige straat. Aan de voorzijde is een eigen parkeerplaats waar plaats is voor ongeveer 10 auto’s. Aan de achterzijde van de blokhut ligt een groot veld (ongeveer 30 bij 30 meter). Dit veld is voorzien van verlichting welke handmatig aan en uitgeschakeld kan worden. Verder is er in de hoek van het veld een stookplek met banken.

Naast de blokhut is een groot bos wat uitermate geschikt is voor bosspellen.

Vragen

Voor vragen over de blokhut kunt u contact opnemen met onze beheerder op info@jongnederlandvessem.nl

Jeugdhuis ‘De Spil’
Kerkberg 3, 5512 AD Vessem

 

Reserveringen en huurinformatie:

verhuur@jongnederlandvessem.nl