Leidinggedeelte

Worstenbroodjes Jong Nederland Vessem

Voor je het weet is dit bijzondere jaar alweer bijna om. Tijdens deze laatste dagen van het jaar is er niets lekkerder dan te genieten van overheerlijke, ambachtelijke worstenbroodjes. Daarom houdt Jong Nederland Vessem weer een worstenbrood actie.

De worstenbroodjes worden gemaakt door First class bakery uit Bergeijk die al sinds jaar en dag bekend staan om hun lekkere broodjes. Het gaat om verse worstenbroodjes die je dus nog in kan vriezen.

Wij bieden deze worstenbroodjes aan in zakken van 10 stuks en we vragen hiervoor €10,- per zak die je bij levering contant of per tikkie kunt betalen.

Je kunt de broodjes bestellen door je naam, adres en aantal via whats-app of sms door te sturen naar 06-54746760 (Dirk Jacobs). Graag voor donderdag 17 december.

De worstenbroodjes kunnen dan op dinsdagavond 22 december tussen 18:00 en 20:00 uur worden opgehaald bij onze blokhut de Spil aan de Kerkberg 3. Houdt tijdens het afhalen wel 1,5 meter afstand en kom zoveel mogelijk alleen.

We hopen dat jullie allemaal gehoor geven aan deze oproep zodat je met de kerstdagen kunt genieten van een lekker worstenbroodje. De opbrengst komt ten goede aan Jong Nederland Vessem en is dus voor de kinderen uit Vessem en omstreken.

Verder willen we iedereen nog hele fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar wensen!

Geen reactie's

Geef een reactie